Trainingen

 

De trainingen zijn op dinsdagavond en op vrijdagochtend en bestaan uit een uitvoerige warming-up die wordt gevolgd door een intervaltraining en afgesloten met een cooling-down. De trainingprogramma’s zijn afgestemd op de verschillende niveaugroepen.
 

Dinsdagavond

Op dinsdagavond is er een intervaltraining voor alle niveaus. In de maand september zijn de trainingen voor de dinsdagavondgroep op wisselende locaties in de omgeving van Voorthuizen, onder anderen de Goudsberg in Lunteren en Boeschoten. Vanaf begin oktober tot eind maart zijn de trainingen op industrieterrein de Harselaar. De training start om 18:30 en duurt tot circa 20:00 uur. Verzamelen voor deze training is bij Nauta B.V. aan de Hanzeweg 10. Vanaf begin april tot eind juni zullen de trainingen weer op wisselende boslocaties gehouden worden.

In de maanden juli en augustus worden er geen groepstrainingen.


Neem voor meer informatie contact op via info@loopgroepvoorthuizen.nl

 

Vrijdagmorgen
 

Ook de vrijdaggroep doet een intervaltraining. De trainingen van de vrijdagmorgengroep starten op de parkeerplaats van zwembad de Heuvelrand, Roelenengweg te Voorthuizen. De meeste trainingen worden afgewerkt in het Wilbrinkbos. De training start om 9.00 uur en duurt tot circa 10:30 uur.

 

Neem voor meer informatie contact op met: info@loopgroepvoorthuizen.nl