Nieuws

De klok is verzet, het wordt weer de hoogste tijd voor trainingen in de natuur. Vanaf 4 april starten we op onderstaande locaties. Neem gerust een keer iemand mee om kennis te maken met de laagdrempelige en gezellige trainingen van onze club!

 

4 april:   Boeschoten, Camping De Zanderij

11 april: Parkeerplaats Schoenlapperweg/Akkerweg, 5-sprong

18 april: Zwembad De Heuvelrand

25 april: Schaffelaarsebos, vanaf Stationsweg t.o. Elim

2 mei:   Zeumerse Gat, vanaf Goorderweg, t.h.v. kruising Garderbroekerweg/Lange Zuiderweg

9 mei:   Woudweg, t.h.v. kruising Voorthuizerstraat/2e Prinsenweg, na Struik 1e weg links

16 mei: Schaffelaarsebos,vanaf Stationsweg t.o. Elim

23 mei…

 

Na een onderbreking van een aantal jaren keert er weer een traditie terug, de extra duurlooptrainingen rondom de bossen van Apeldoorn!

 

De trainingen staan gepland op 17 December 2022 en 14 Januari 2023

Vertrekpunt: zwembad De Heuvelrand

Aanvang: 13.00 uur

 

We gaan lopen in 2 tempogroepen. 
Ongeveer 6:00 en 6:30 per km. 
De snellere loopt dan ongeveer 14 km en de andere 12. 
Dus als je opziet tegen de afstand of snelheid: kom alsnog en doe lekker mee!
Aan het einde wacht de warme chocolademelk op je! ☕

Om een beetje inzicht te krijgen in het aantal liefhebbers graag even van tevoren laten weten of je meegaat, hetzij op de training of: …

 

Op 11 oktober hebben we de ALV gehouden en traditioneel reiken we dan ook de prijzen van de clubkampioenschappen weg uit. Ná 2 jaar “droogte” wegens corona is er eindelijk weer een kampioenschap gelopen en op deze avond hebben we de winnaars van de 2 afstanden in het zonnetje gezet en de wisselbekers uitgedeeld. De winnaars bij de dames waren Anita Neutel op de 10 km en Linda van Maanen op de 5 km. Bij de heren won Edwin Boersen de 5 km en liep er ook nog even de 10 km achteraan. Deze won hij net niet want daar ging Ben Petersen er met de eerste plaats vandoor. Alle winnaars van harte gefeliciteerd en voor alle deelnemers ook een applaus want het blijft toch elke keer een prestatie.

 

Aansluitend aan de…

Beste lopers,
De stemperiode voor Rabo Club Support 2022 gaat van start!

Het is weer zo ver, we kunnen weer stemmen op onze club, om wat extra geld in het laatje te krijgen.


Leden van Rabobank Gelderse Vallei kunnen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren van 5 t/m 27 september hun stem uitbrengen op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt.

Helpen jullie allemaal mee?  Als je de Rabo-app niet hebt kan het ook via de volgende link: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen.

Alvast bedankt namens het bestuur!

De dinsdagavond trainingen gaan weer van start! Zoals gebruikelijk worden de trainingen in de maand september 'op locatie' gehouden. Hieronder de startpunten van de verschillende trainingen. 

 

Dinsdag 30 augustus: (Duur)loopje vanaf Herinneringsbankje Geerhard (info zie mail) De Schaapskooi, Ermelose heide Parkeerplaats Postweg 50

 

Dinsdag 6 september: Rondje Koudhoorn, Run-Bike-Run (12 km.) Einde Hunnenweg, kruising Hunnenweg / Harderwijkerkarweg

 

Dinsdag 13 september: Parkeerplaats 5- sprong, kruising Schoenlapperweg / Akkerweg

 

Dinsdag 20 september: Stroese Zand, parkeerplaats bij rotonde Wolweg Vanaf rotonde Wittenberg / Restaurant Zondag ri. Stroe 1e rotonde rechts…

 

Na een gedwongen sabbatical van maar liefst 3 jaar kan op zaterdag 9 juli Voorthuizen Loopt gelukkig weer doorgaan! Met name voor de organisatie maar natuurlijk ook alle hardloopliefhebbers fantastisch nieuws. Na alle Coronaperikelen heeft de organisatie er voor gekozen een herstart te maken met een nieuw parcours. Zie voor meer info ook de website van Voorthuizen loopt https://www.voorthuizenloopt.nl/

 

En voor ons als Loopgroep ook weer een mooi moment om na 3 jaar -op een nieuw parcours- zowel op de 5 als 10 kilometer de krachten weer met elkaar te kunnen meten in een Clubkampioenschap! Dat betekent dus dat er voor zowel de 5 als de 10 kilometer sowieso een…

Eindelijk weer een slotavond!

 

We hebben er een poosje op moeten wachten, maar eindelijk was het weer zo ver.  Een mooi hardloopseizoen afsluiten met een hapje en een drankje. De organisatie, bestaande uit Paul, Marijke, Janetta en Marjanne, hadden overal voor gezorgd, het weer was prachtig, en de accommodatie was perfect.

 

Afscheid nemende trainer Paul werd door de voorzitter nog even in het zonnetje gezet en bedankt voor de trainingen, zowel op de dinsdag als op de vrijdagmorgen.

 

Al met al een zeer geslaagde avond. Namens de leden: organisatie bedankt!

 

Kijk voor een korte foto impressie op: http…

Zoals ieder seizoen, start de dinsdagavondgroep, met het ingaan van de zomertijd, weer met trainingen op 'buiten locaties'. Bekende en misschien minder bekende plaatsen in de omgeving waar het geweldig lopen is. Er zitten elk jaar weer verrassende ontdekkingen tussen.

 

We hopen op een enthousiaste opkomst. Neem gerust eens iemand mee om kennis te maken met trainen in groepsverband, of lees je dit als niet lid: schroom niet, sluit gewoon een keertje aan. De trainingen starten zoals altijd om 18:30 uur.

 

Voor dit seizoen zijn de locaties als volgt:

29 maart Run-Bike-Run, eind Hunnenweg, splitsing Harderwijkerkarweg/Hunnenweg

5 april Beeldentuin Garderen

12 april Parkeerplaats…

 

Met ingang van het afgelopen winterseizoen is de vrijdagmorgen (om toerbeurt) een nieuwe, enthousiaste trainer rijker! Wie is zij?

 

Naam: Tineke Mollema…