5 en 10 kilometer.

Meer info en inschrijven:

https://missionrunscherpenzeel.nl/

Dit jaar met 4 afstanden:

650m Kidsrun (4 t/m 7 jaar)

2,5 km Kidsrun (8 t/m 11 jaar) 

5 km (12 t/m 99 jaar) inschrijven 9,5 euro, start 18:00

10 km (12 t/m 99 jaar) inschrijven 12,5 euro, start 18:05

Meer info

http://www.puttenpowerrun.nl/

Op zaterdag 10 juni 2023 organiseert de wedstrijdcommissie van AV Veluwe voor de zevende keer de Kroondomein trail. De trail voert ons louter over zandpaden door de schitterende bossen van het Kroondomein over geaccentueerd terrein. Door een hoogteverschil van ongeveer 60 meter zijn er op bepaalde punten prachtige uitzichten. Soms kun je niet geloven dat je in ons eigen kikkerlandje loopt. In onze ogen valt de zwaarte van het parcours in de categorie middelzwaar tot zwaar.

Starttijden en kosten
11.00 uur 30 km € 10,-
11.00 uur 15 km € 9,-
11.10 uur 7 km € 8,-

Meer info:

https://www.avveluwe.nl/event/kroondomein-trail/

 

Loop mee in ons eigen dorp!

Tevens ons clubkampioenschap op de 5 en 10 KM!

Meer info: https://www.voorthuizenloopt.nl/over-voorthuizen-loopt

Tijdens de Duo Marathon in het Veluwse "Bomendorp" Putten zal je als duo een 24 kilometer lange route afleggen per fiets en te voet.  De deelnemers leggen als duo, hardlopend en fietsend, de route af. Vanuit het centrum van Putten gaat de route door de prachtige bossen, over de heide, door de buurtschappen en langs de boerderijen en landhuizen van Putten. Onderweg zijn er verschillende gezellige stops met proeverijen, muziek, dans, interactieve activiteiten etc.

 

Meer info:

https://www.duomarathonputten.nl/

De schaapskooien van Groot- en Klein Boeschoten bevinden zich sinds 1800 in dit deel van de Veluwe aangrenzend aan het dorp Voorthuizen alwaar vandaan de Start-Finish zich bevindt. Wij hebben gekozen om dit rijksmonument als logo te gebruiken voor deze Trail van Cairn Trails & Adventures. Een mooi verhaal al vóór de start.

Alle afstanden komen langs deze unieke natuurplaats. Makkelijk bereikbaar voor support en bezoekers. Een verzorgingspost zal worden ingericht net nabij de schaapskooi.

Interesse in de enige verbouwing van deze nostalgische bouwwerken? op de website van onderzoeker Peter Schut het ontstaan van de schaapskooien met enkele nostalgische prenten: https://www.peter-schut.nl/uncategorized/gemeente-barneveld/de-schaapskooien-van-boeschoten/

Het natuurgebied Boeschoten van terreinbeheerder Staatsbosbeheer staat bekend als Entréé van de Veluwe, hier ontvouwd zich het begin van de Veluwe vanuit het Westen naar het Oosten en dit gebied is het toneel van de Groot Boeschoten Trail. De bossen strekken zich uit tot aan Speuld, Huinen en Garderen.

 

Meer info: 

https://cairnadventures.nl/trail/groot-boeschoten-trail/