Absolute beginners

HARDLOPEN VOOR ABSOLUTE BEGINNERS!!!!!

Ook dit jaar starten we als Loopgroep Voorthuizen weer met een groep voor absolute beginners. Dit zijn mensen met weinig tot geen (hard)loopervaring, maar toch graag de uitdaging willen aangaan om na een periode van 3 maanden 30 minuten onafgebroken te kunnen hardlopen op zijn / haar eigen niveau. De investering die hiervoor nodig is bestaat uit het volgen van een trainingsprogramma op basis van 2 x per week trainen in een periode van 13 weken. Op dinsdagavond van 18.30 – 20.00 uur wordt de training verzorgd onder deskundige begeleiding. De andere training wordt als “huiswerk” meegegeven.

De eerste training zal starten op dinsdagavond 26 september en na goed gevolg afgesloten worden op dinsdagavond 19 december met de ultieme testloop over 30 minuten. De trainingslocatie is industrieterrein Harselaar Oost. We verzamelen bij Nauta BV aan de Hanzeweg 10. In voorgaande jaren is voor veel mensen gebleken dat deze beginnersgroep - op basis van veel enthousiasme en een hoog sociaal karakter onderling – het begin is geweest van vooraf onmogelijk geachte hardloopervaringen.

Aanmelden en/of nadere info voor deze groep kan zowel telefonisch als via de mail bij:

  • Paul v Ulden: 06-30777529 / paul-etienne@live.nl
  • Lubèrt Mulder: 06-12732442 / lubert.mulder@kpnmail.nl

ONDER VOORBEHOUD: HET DOORGAAN VAN DEZE TRAININGEN ZAL AFHANGEN VAN HET AANTAL AANMELDINGEN!! HEEL GRAAG, TOT 26 SEPTEMBER!!!!