Afscheid van Cindy en Truus

 

De vrijdagggroep heeft afscheid genomen van 2 trouwe loopmaatjes. Zowel Cindy als Truus gaan verhuizen naar het oosten van ons land, en zullen het nieuwe seizoen geen deel meer uit maken van de groep. hieronder een afscheidsgroet van beide dames.

 

Geachte leden, mijn naam is Cindy van Vliet. Ik kom uit Stroe en mijn man ik hebben 2 kids. Ik ben bij de club sinds 2013. Ik ben daarvoor begonnen met hardlopen en op een gegeven moment zat ik in de fase dat ik sneller wilde worden, maar hoe? Ik had internet afgespeurd en kwam erachter dat ik intervallen moest trainen. Nou dat ging voor geen meter. Ik ging veel te hard en wist niet wat ik deed. Misschien toch maar eens kijken voor een club. Garderen trainde donderdagavond en dat ging niet met kleine kinderen en een man die veel op reis is. Voorthuizen trainde op de vrijdagochtend en dat lukte precies. Kids naar school en gaan met die banaan. Ik durfde eerst niet. Misschien loop ik wel te langzaam en kan ik ze niet bijhouden. Nou, inmiddels doordat ik helaas een darmziekte heb gekregen, (met veel medicijnen, vaak ziek en conditie vanaf 0 weer moet opbouwen) ben ik er wel achter, dat er bijna altijd wel een mogelijkheid is om op de vrijdag mee te trainen. Ik denk dat er geen leukere groep bestaat dan de vrijdaggroep in Voorthuizen.

 


lg

Ik het begin, toen ik nog iets beter liep, liep ik vaak met loopjes mee in de omgeving, of in Twente, waar ik vandaan kom. Ik weet nog hoe Lubert langs de kant in Apeldoorn stond te gillen dat het nog harder kon, en hoe vaak Geerhard er niet stond om me aan te moedigen. Ik sta ook altijd perplex hoeveel vrijwilligers de handen de uit de mouwen steken om deze loopjes voor ons mogelijk te maken. Daarom ben ik zelf ook gaan helpen. Ik heb meegeholpen met het 20 jarig jubileum van de club en ik zit in de organisatie van Proef Rondje Stroe. Een loopje in mijn eigen dorp. Hoe gaaf is dat? En ze vinden in Stroe dat iedereen ervan moet meegenieten ook de niet lopers, dus we hebben ook muziek en een horeca plein. En springkussens voor de kids.  Verder vind ik het gaaf om in het buitenland hard te lopen. Ik loop veel in Nerja (Spanje) waar mijn schoonzusje woont en ik heb ook op vakanties gelopen in Amerika, Canada en Costa Rica.  Ik heb nog steeds heel veel plezier in onze sport.


groep 5

 

Ik ga dit jaar verhuizen naar Twente, waar ik 20 jaar geleden ben vertrokken. Terug naar mijn roots en familie. Ik ga daar ook weer lekker hardlopen en nieuwe wegen verkennen. Truus RItzer gaat toevallig ook verhuizen naar Twente en daarom hebben we afgelopen vrijdag een afscheidstraining gedaan op de club. En daarna heerlijk wat gedronken met wat lekkers erbij bij Truus in haar prachtige tuin. Wie weet lopen we nog wel eens samen in Twente. Lijkt me leuk. Heel erg bedankt voor alle gave jaren met deze club. Voor alle gezelligheid op deze vrijdag maar ook het fanatisme om elkaar beter te maken. En vooral voor het verliefd worden op deze sport. We gaan in ieder geval snel in Twente een route maken om daar een keer met z'n allen te gaan lopen. Ik loop nog een paar keer mee in Voorthuizen en anders misschien tot in Twente!!!!!!!!!!

 

Warme groet Cindy van Vliet

 

tr

 

Omdat ik in september ga verhuizen naar Twente zeg ik mijn lidmaatschap aan de Loopgroep op, in het nieuwe seizoen ben ik er niet meer bij. Ik heb met enorm veel plezier bij de club gelopen, geleerd, gekletst, gelachen, ernstig gedaan, kortom genoten. Het was een feest deze vorm van sport te ontdekken en bijzonder daarvoor te belanden bij een club die nieuwe leden zo prettig opvangt, als in een warm bad. Ik ga jullie missen!

 

Bedankt voor zes jaar plezier.

Groet, Truus Ritzer