BEGINNERSGROEP: EN ZIJ HEBBEN HET GEDAAN!!!

 

Op 4 en 6 januari zijn we gestart met 19 deelnemers voor de nieuwe cursus: Hardlopen voor beginners 2019.

 

 

 

 

Na 4 weken de eerste afmelding. De oude rug klachten spelen weer op. Na 7 weken meldt de enige man zich af omdat hij na de griep nekklachten krijgt en het lopen niet kan voortzetten.

 

groep          groepep

Bij meerdere deelnemers begint het wat te kraken. Het is ook wel een pittige periode zo in deze tijd van het jaar. Gladheid, bittere kou, stormen, veel hebben ze moeten doorstaan. Na 9 weken geeft één persoon te kennen, alléén door te willen gaan. Ze kan slecht met de druk van de groep omgaan. Ik heb daar begrip voor.

Vrijdag 29 maart: Eindloop 30 minuten hardlopen met 13 personen aan de start.

 

ger   er4

Allen hebben dit prima gedaan. Na afloop een gezellig samenzijn bij Lounge 3, waar de certificaten zijn uitgereikt. Dit in aanwezigheid van bestuur, trainer dinsdag groep en een vertegenwoordiging van de vrijdaggroep, die hun nieuwe deelnemers met open armen hebben ontvangen.

Met sportieve groet,

Geerhard

Een aantal quotes van de deelnemers:

"In Januari ben ik gestart met hardlopen voor beginners. Ik wist niet wat ik ervan verwachten moest, maar Geerhard heeft het ons uitgelegd en we begonnen met goede moet. Het was heel leuk, en met af en toe wat pijntjes is het mij gelukt om in 13 weken tijd , 30 minuten achter elkaar te hardlopen. Bedankt Geerhard, voor de goede begeleiding en de gezelligheid."

 

freu

 

"Ik denk met genoegen terug aan mijn deelname aan de cursus hardlopen voor beginners. De sfeer in de groep was goed; we spoorden elkaar aan en 'vierden' samen de geleverde prestaties. Wat ook prettig was, was dat onze trainer Geerhard oog had voor een ieder en geloof in ons had. In mijn optiek heeft deze begeleiding er zeker aan toe bijgedragen dat ik het doel heb kunnen bereiken. De overgang van de training van 2 x 15 minuten naar 4, 16, 6, 18 vond ik overigens erg pittig. Voor mij zou het beter zijn geweest als daar nog een kleine opbouw tussen had gezeten."

 

"Begin januari gestart en eind maart mijn diploma “30 minuten hardlopen zonder pauze” gehaald : SUPER TROTS. En wat een warm onthaal kregen we van de leden en bestuur bij aankomst op het terras: mooie roos met kaartje, oorkonde en drankjes. Loopgroep Voorthuizen, en in het bijzonder ‘onze’ trainer Geerhard: jullie verdienen een dikke, dikke pluim!!!"