CLUBKAMPIOENSCHAP LOOPGROEP VOORTHUIZEN 5 EN 10 KM

 

Na een gedwongen sabbatical van maar liefst 3 jaar kan op zaterdag 9 juli Voorthuizen Loopt gelukkig weer doorgaan! Met name voor de organisatie maar natuurlijk ook alle hardloopliefhebbers fantastisch nieuws. Na alle Coronaperikelen heeft de organisatie er voor gekozen een herstart te maken met een nieuw parcours. Zie voor meer info ook de website van Voorthuizen loopt https://www.voorthuizenloopt.nl/

 

En voor ons als Loopgroep ook weer een mooi moment om na 3 jaar -op een nieuw parcours- zowel op de 5 als 10 kilometer de krachten weer met elkaar te kunnen meten in een Clubkampioenschap! Dat betekent dus dat er voor zowel de 5 als de 10 kilometer sowieso een nieuw parcoursrecord gelopen gaat worden bij zowel onze mannen als de dames!

Dat alleen al zou reden genoeg moeten zijn om op zaterdag 9 juli met zoveel mogelijk leden aan de start te staan. Bovendien hebben de huidige Clubkampioenen maar liefst 3 jaar van hun titel mogen genieten dus nog een extra reden om de uitdaging aan te gaan!

 

Inschrijven kan via: https://inschrijven.nl/form/2022070918913-nl

 

En om het geheugen een beetje op te frissen, de huidige kampioenen zijn:

5 km: Jeanet Wichards en Hans Brom

10 km: Anita Neutel en Ben Petersen

Daarna kan iedereen hopelijk genieten van een mooie zomer(vakantie) om de accu weer helemaal op te laden! Als bestuur en trainers hopen we vervolgens op een grote opkomst – bij zowel de vrijdag- als de dinsdagtraining - bij de start van het nieuwe seizoen in September.

Met sportieve groet,

Bestuur en trainers