Eindelijk weer een loopje!

heideloop

 

 

De Heideloop/trail in Ermelo met keuze van 8 en 15 kilometer. Een loop geheel volgens de richtlijnen van het RIVM georganiseerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

De massastart van 09.00 uur was vervangen door een start wanneer je wilde van 09.00 tot 10.00 uur. De elektronische mat gaf piepend aan dat mijn loop van 15 kilometer was begonnen. Op een groot scherm was mijn naam en woonplaats te lezen.

start

Voor mij waren er reeds 50 van start gegaan. Ik startte op dat moment alleen en eigenlijk heb ik de 15 kilometer ook alleen gelopen. Enige snellere lopers liepen mij voorbij en zelf heb ik  5 personen ingehaald.

 

Een bijzonder gevoel maakte me erg oplettend. Nu moest ik zelf en alleen de pijlen volgen. Andere keren liep ik achter een loper of groepje lopers. Twee keer ben ik even gestopt om de juiste pijl en richting te vinden. De uitzetters hebben het meer dan goed gedaan. Op de (weinig) lange rechte stukken ook een pijl ter bevestiging van de juiste route.

gerarg

Over de 15 kilometer heb ik 1.25.35 gelopen en van de 57 deelnemers ben ik 46e geworden.

Heel tevreden moest ik na afloop direct de Groevenbeekse Heide verlaten, want even voor en nagenieten is net dat sociale deel wat we zo gemist hebben met elkaar.

Lopen om het echie is net nog iets leuker!

 

Met sportieve groet,

Geerhard