Leden stellen zich voor: Baukje Boer

Dank je wel Ada voor het figuurlijk doorgeven van de pen. Na het lezen van jouw stukje is mij duidelijk geworden waarom jij zo goed kan sprinten.

 

Mijn naam is Baukje Boer. Vanaf 2017 woon ik in ons mooi Voorthuizen. Met mijn gezin ben ik via omzwervingen Harderwijk, Barneveld, Alphen a/d Rijn hier terecht gekomen. In 2012 ben ik begonnen met hardlopen. Ik wilde het nog een keer proberen of het zou lukken. Ik ben begonnen met 1 minuut wandelen en 1 minuut hardlopen en zo opgebouwd. Toen ik hier kwam wonen ben ik direct lid geworden van de hardloopgroep, en train op de vrijdagochtend.

 

Zelf loop ik nog 1 tot 2 x per week. Lange langzame duurlopen vind ik heerlijk om te doen met een lekker muziekje op.Ik moest wennen om te lopen in het bos, ik liep altijd op asfalt. Nu vind ik het super gaaf om in het bos te lopen en ook af te kunnen wisselen met asfalt. Met mijn hond Jack maak ik vele wandelingen en neem hem ook mee voor korte 5 km loopjes, dit is erg gezellig en ik geniet hier enorm van.

 

Af en toe een evenement tussendoor is een leuke ervaring. Zoals bijv. De Berenloop op Terschelling, het hele eiland staat in het teken van de loop. Lekker eten en drinken, naar het strand en de zee en vele lopers op het eiland die meedoen.

 

Samen met de loopgroep hoop ik nog vele mooie, leuke, leerzame kilometers te kunnen maken.

 

Graag geef ik de pen door aan mijn Berenloop maatje Jannetta.

 

Met sportieve groet Baukje.