Leden stellen zich voor: Dineke Bokkers

Lid van de Loopgroep sinds begin 2012, en daarvoor rende ik mijn rondjes ook al, maar niet zo fanatiek. In clubverband is het toch veel gezelliger en wordt je meer gestimuleerd, dus was en ben ik blij om bij het kluppie te horen.

In het begin heb ik veel loopwedstrijden gedaan, daarmee kom je op prachtige plekken in Nederland en heb je een positieve drive om sneller te gaan lopen.

 

Nu ren ik meer om het lopen en omdat het heerlijk is om buiten te zijn en de seizoenen in de bossen  te ervaren.Sinds een paar jaar ben ik secretaris van de club (heb Aart Jan opgevolgd), en doe dat met veel plezier.Thuis hebben we een gezin met drie (grote) kinderen, een paar  honden, katten, geiten, pony's en zelfs een varken. Een gezellige boel zo samen op het veluwse platteland.

 

Het stokje geef ik door aan Dirk Koster omdat hij begin november zijn eerste Bereloop Marathon op Terschelling heeft gedaan. Ik was getuige van zijn binnenkomst want wij (Lubèrt, Evelien, Werner ,Henny Ouwendorp en ik) hadden de halve beremarathon gelopen.

 

Een kanjer dus, die Dirk, ik ben benieuwd naar zijn verhaal!