Leden stellen zich voor: Hilly Hooyer

Nou Truus, dank je wel voor je pen! Daar gaat ie dan.

 

Hallo, ik ben Hilly Hooyer en sinds 2010 lid van de loopgroep. Daarvoor had ik geen ervaring met hardlopen. Tot die tijd heb voornamelijk in een sportschool gezeten, en nog langer geleden, getennist.

 

Toen de sportschool Bellevue tijdens de kerstdagen van 2009 afbrandde moest ik wat anders. Samen met Bep Busser en Hetty Jansen zijn we zonder ons van te voren aan te melden op vrijdagmorgen naar de parkeerplaats van zwembad de Heuvelrand getogen. Na de eerste trainingsochtend van Geerhard  Ronde vond Geerhard het beter om ons eerst een beginnerscursus aan te bieden. (We konden nog niet meekomen met de groep). De eerste twee maanden kregen wij om 11.00 uur training in plaats van 09.30 uur. Super toch dat het zo kon! Het Heuveltjesbos was onbegaanbaar dus onze start was in Johannabos. We hadden een echte winter, we hadden elke vrijdagochtend een prachtig wit decor! Een mooie periode waarin Geerhard ons echt enthousiast heeft weten maken voor de hardloopsport. Helaas hebben mijn maatjes van het eerste uur het niet volgehouden. Bep had te veel last van blessures en Hetty is op een gegeven moment op vrijdag gaan werken. En zo ben ik nog als enige overgebleven en loop nog met veel plezier. In de loop van de tijd heb ik via de loopgroep nieuwe (loop)vrienden opgedaan waarmee ik ook op andere dagen in de week trouw mijn kilometers maak. (Carine, Sandra, dank daar voor!). En het allerbelangrijkste blessurevrij!

 

Ik heb een lieve man 😊, Henry, bij de meeste lopers van de club wel bekend van de dinsdag avond. Samen zijn wij de ouders van Albert (18, ook nog een poosje lid geweest van de loopgroep) Gera (16) Levi (13) en Lennart (11).

 

Ik werk 2 dagen per week bij Stolker Glas in Ede waar ik me voornamelijk bezig houdt met orderverwerking en baliewerkzaamheden. Ik hoor daar na 23 jaar zo’n beetje bij het meubilair maar  ik heb het er nog steeds erg naar mijn zin.  Nieuwsgierig: kijk eens op http://www.stolkerglas.nl een innoverende onderneming sterk in onder andere  monumentenglas en jaloezieën in dubbelglas.

 

Naast het hardlopen zijn mijn hobby’s; fietsen, lezen, lekker bezig zijn in de tuin, en ook weer een avond in de week naar sportcentrum de Bellevue.

Genoeg over mezelf geschreven. We gaan de pen doorgeven; het wordt tijd dat de dinsdagavond ook aan de rubriek deel gaat nemen: Dus bij deze : Dineke Bokkers laat ons maar eens kennis met de mens achter de secretaris van ons cluppie.