Leden stellen zich voor:Jannetta van de Beek

Hallo allemaal,

 

Allereerst bedankt berenloop maatje Baukje, voor het doorgeven van de pen.

 

Mijn naam is Jannetta van de Beek, 48 jaar getrouwd en moeder van 3 dochters. Ik woon samen met mijn  man Jan en nog 2 dochters (na augustus nog maar 1) in Terschuur.

Ik ben in september 2015 gestart met hardlopen bij de beginners groep op dinsdagavond. Na enkele jaren weinig aan sport gedaan te hebben kwam ik een berichtje tegen in de krant en leek mij dit een mooie gelegenheid om weer van de bank af te komen.

 

We begonnen met een groepje van 8 dames, helaas ben ik als enige van deze groep blijven hardlopen bij de loopgroep. De eerste avond dacht ik na de eerste keer 1 minuten hardlopen, dir ga ik nooit volhouden. Maar zie na ruim 4 ½ jaar houd ik het nog steeds vol en nu niet alleen op de dinsdagavond maar ook op de vrijdagmorgen.

 

Wat ik nooit had gedacht is toch echt wel een beetje waar, hardlopen is verslavend. Ik ben geen hele harde hardloopster maar heb er wel plezier in, zelfs af en toe een gezellig loopje hier en daar. 5 km vond ik dan altijd meer als genoeg, maar soms wil je ook weleens je zelf uitdagen, dus dit jaar stond de kwart marathon(10,5 km) bij de kippenren op het lijstje. Helaas ging deze niet door. Hopelijk dan dit jaar nog wel een herkansing maar dan de 10 km bij de Berenloop op Terschelling.(Hopelijk is dan alles weer enigszins normaal).

 

beer

Door de coranavirus mis ik mijn 2 wekelijkse trainingen en gezelligheid wel, dus nu komt het op zelf discipline aan, om de uitdaging  straks te kunnen uitvoeren.

 

Groetjes,

Jannetta van de Beek

 

P.s. ik geef de pen graag door aan mijn dinsdagavond trainingsmaatje Joop!