Oudejaarsloop en oliebollen!

Op zaterdag 28 december sloten we als loopgroep Voorthuizen het jaar 2019 af. Dit deden we met een mooie loop door de bossen van Boeschoten. Paul, ook wel bekend als de trainer waar je bij op de grond ligt, leidde ons kundig over de paden heen. 

Opvallend was dat we met een grote groep vrouwen van de vrijdaggroep waren en met veel vrouwen is het altijd gezellig en wordt er natuurlijk veel gekletst.  

ol1 ol5

 

 

 

 

 

 

 

 

  Na veel (grond)oefeningen, versnellingen en wat rustige loopjes gingen we langzaamaan richting het restaurant van de Zanderij waar Roland Ko weer een paar heerlijke verse oliebollen en appelflappen voor ons had klaarstaan. 

 

asik

Onder het genot van een drankje en een appelflap of oliebol hebben we gezellig gekletst en samen met de voorzitter nog even teruggekeken op het afgelopen jaar. In deze toespraak werd iedereen persoonlijk uitgedaagd om een hardloopdoel te stellen voor 2020! Of dit nu een eerste keer 5 km is of een hele marathon of alles wat daar tussen in zit, het maakt niet uit. Het mooie is dat we elkaar dan in de trainingen kunnen motiveren en helpen om dit doel te behalen en ook daar zijn we loopgroep voor!