Run Bike Swim 2017

De derde editie van dit wereldwijd unieke evenement staat weer op het programma. De strijd om de Barneveld Vandaag Bokaal (snelste team) zal op 2e paasdag weer gestreden worden. 

 

rbs

 

Op tweede paasdag,17 april om 13.30 uur, zal het startschot klinken. De opzet is gelijk aan vorige jaren: drie sporters die samen een team vormen en samen anderhalf uur lang in estafettevorm lopen, fietsen en zwemmen. Ook de locatie is gelijk gebleven: rond het zwembad De Heuvelrand in Voorthuizen. Dit jaar is er ruimte voor maximaal veertig teams. We gaan er vanuit dat iedereen zich als team inschrijft, maar ook dit jaar bestaat de mogelijkheid om als individu aan te melden. Volledige teams hebben de voorkeur, individuele deelnemers worden door de organisatie met elkaar in contact gebracht, totdat er veertig deelnemende teams zijn.

Vanaf 6 februari gaat de inschrijving open. Verdere informatie staat Facebook:www.facebook.com/RBSVoorthuizen 

 

De organisatie is in handen van De Veluwe Renners (fietsen), Loopgroep Voorthuizen (lopen) en De Waterkip (zwemmen) en wordt gesponsord door Optisport Barneveld Voorthuizen, Van Beek Mode en Barneveld Vandaag.

 

 Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar onderstaand mailadres met de volgende gegevens: Teamnaam en de namen van de deelnemers.

 

 Inschrijven.rbsvoorthuizen@kpnmail.nl.

 Kosten: 7,50 euro te voldoen op 17 april bij het afhalen van de startnummers.